Novosti

12.12.2011.

57. Trofej Beograda

U nedelju, u hali sportskog centra Voždovac održan je 57. Trofej Beograda u disciplinama mač za dame i gospodu. Takmičenje je ove godine obeležio rekordan broj prijavljenih takmičara čak 114 u obe discipline iz 25 zemalja Sveta. Najbolje plasirana gospoda ove godine su bila braća Nikolić, Danilo je bio 12. a Luka 13. Kod dama najbolje plasirane su bile Rodić Smiljka koja je osvojila srebrnu medalju i Jevremović Aleksandra koja je osvojila Bronzu. Čestitamo...

28.11.2011.

Još jedan radni vikend

Unedelju u organizaciji MK Crvena Zvezda održano je juniorko prventvo Bograda. 36 takmičara iz skoro svih beogradskih klubova takmičilo se u floretu, maču i sablji. Rezultati sa ovog takmičenja biće dostupni u odeljku rezultati do kraja nedelje.
Ljubica Branković naša mlada reprezentativka je u Tauberu na takmičenju Euro Cadet Tour -a zauzela 60 mesto među 194 takmičarke iz celog sveta. Ona je za ulazak u 32 izgubila od nemice Kirchen Kim rezultatom 15:12.,
Sledećeg vikenda u subotu održavaju se dva takmičenja, Trofej Pobednika u disciplini sablja za Seniore i seniorke i kadetsko Prvenstvo Beograda u svim disciplinama.

25.11.2011.

Prve FIE sudije u Srbiji posle 20 godina

Prošlog vikenda, u Bratislavi i Atini, naši kandidati za FIE licence, Veselko Dumitrov, Nikola Racković, Ana Kovrlija i Vukašin Stošić, uspešno su položili rigorozne testove i dobili prve FIE licence za Srbiju posle dvadeset godina. Veselko Dumitrov je licenciran za floret, Nikola Racković za sablju, Ana Kovrlija za floret i mač, i Vukašin Stošić za mač.
Pored obavljenih testova poveli su se i razgovori o organizovanju polaganja za evropske FIE sudije u Srbiji 2013 godine (2012 godine se ispit neće održati zbog Olimpijskih Igara).

1 2 3 >  Kraj