Novosti

30.11.2014.

Zavrsen sajam sporta

Završen je sajam sporta. Neverovatna atmosfera i druženje, sjajne prezentacije sportova i veština koje nemamo prilike često da vidimo, i procenjenih 30 000 gostiiju učinili su da prethodna tri dana budu iskustvo koje će se pamtiti ceo život. Mnogo novih poznanstava i razmena iskustava i problema koje savezi u Srbiji imaju. Imali smo prilike i da se oprobamo u različitim sportovima, upoznamo ljude iz različitih sportskih gradova, naučimo mnogo toga vezano za sport u Srbiji.
Hvala svima koji su nama pomogli u ovih par dana da prilažemo naš sport u najboljem svetlu. Hvala našim "cimerima" Sportskom savezu grada Vrbasa, na dobrom druženju idejama i kontaktima.Hvala Zvezdašima, Silnima, Pobednicima i Musketarima ali pre svega veliko hvala Ministarstvu omladine i sporta i Sportskom savezu Srbije koji su ovu manifestaciju organizovali na do sada neviđenom nivou. Hvala svima i vidimo se sledeće godine na istom mestu!!!!

27.09.2014.

Zrenjanin OPEN 2014

Pratite uživo na sledećem linku rezultate sa takmičenja "Zrenjanin Open 2014", takmičenja u ženskom maču za kadetkinje koji se boduje za rang listu Evropske mačevalačke konfederacije.

26.09.2014.

Kalendar takmčenja i Liga budućih šampiona

Objavljen je kalendar takmicenja za sezonu 2014/2015. Kalendar možete preuzeti ovde

Takođe, pokrenut je pilot projekat "Liga budućih šampiona" za pionirske kategorije. Projekat možete naći na sledećem linku

1 2 3 >  Kraj